Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otužan, hladan i siv Harkiv malo je uljepšala mlada Julija. 19-godišnja Ukrajinka dobila je svojih pet minuta slave zbog svoje opsesivne ljubavi prema hrvatskom izborniku i izjava da će mu kuhati i prati cijeli život ako ju uzme za ženu.


U petak je Julija na treningu hrvatske reprezentacije ronila suze kada je ugledala Slavena Bilića. Lijepa je Ukrajinka zaboravila na svoju domovinu da bi navijala za reprezentaciju koju vodi njen Romeo.

Vezani članci Napad nervnim otrovom (Foto: AFP) Novi udar na Rusiju zbog napada nervnim otrovom u Britaniji Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook) Sin visokog crnogorskog policijskog dužnosnika ubio bivšu djevojku koja je preko noći zaradila milijune

Lijepa Julija bila je najveća obožavateljica koja je na tribinama bodrila Bilića. Ljubav prema hrvatskom izborniku kaže traje jako dugo, a priliku da ga upozna na treningu dan uoči utakmice nije htjela propustiti.

Dobro ću zapamtiti njegov osmijeh

'To je bio najbolji dan mog života, Slaven Bilić najbolji je trener na svijetu i cijeli sam život sanjala da ga upoznam. Dao mi je autogram i dio svoje trenirke koju ću čuvati cijeli život', kaže studentica koja je propustila ispit samo da bi vidjela Hrvatsku i Bilića.

'Dobro ću zapamtiti njegov osmijeh, kada je vidio da plačem, rekao je molim te nemoj plakati, sve će biti u redu. Ali bile su to suze radosnice.'

Iz ukrajinske noći u hrvatski dan, reprezentacija je odmah nakon slijetanja odradila lakši trening na Maksimiru i krenula put Čateža.

Već u srijedu hrvatskom Romeu i njegovoj momčadi u goste stiže Andora čiju mrežu treba dobro napuniti kako bi popravili gol razliku koja bi mogla igrati važnu ulogu u nastavku kvalifikacija.