Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mlada Ukrajinka zaljubljena u Slavena Bilića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otužan, hladan i siv Harkiv malo je uljepšala mlada Julija. 19-godišnja Ukrajinka dobila je svojih pet minuta slave zbog svoje opsesivne ljubavi prema hrvatskom izborniku i izjava da će mu kuhati i prati cijeli život ako ju uzme za ženu.

U petak je Julija na treningu hrvatske reprezentacije ronila suze kada je ugledala Slavena Bilića. Lijepa je Ukrajinka zaboravila na svoju domovinu da bi navijala za reprezentaciju koju vodi njen Romeo.

Pročitajte i ovo Tony Garnett i Sofia Karkadim PREKINULI SU Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, ali došlo je do preokreta: "Uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo" Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) ptice umiru pjevajući Slovenski svećenik na meti udane 60-godišnjakinje: ''Šalje mi ljubavna pisma i prijeti ženama koje sa mnom razgovaraju"

Lijepa Julija bila je najveća obožavateljica koja je na tribinama bodrila Bilića. Ljubav prema hrvatskom izborniku kaže traje jako dugo, a priliku da ga upozna na treningu dan uoči utakmice nije htjela propustiti.

Dobro ću zapamtiti njegov osmijeh 'To je bio najbolji dan mog života, Slaven Bilić najbolji je trener na svijetu i cijeli sam život sanjala da ga upoznam. Dao mi je autogram i dio svoje trenirke koju ću čuvati cijeli život', kaže studentica koja je propustila ispit samo da bi vidjela Hrvatsku i Bilića.

'Dobro ću zapamtiti njegov osmijeh, kada je vidio da plačem, rekao je molim te nemoj plakati, sve će biti u redu. Ali bile su to suze radosnice.'

Iz ukrajinske noći u hrvatski dan, reprezentacija je odmah nakon slijetanja odradila lakši trening na Maksimiru i krenula put Čateža.

Već u srijedu hrvatskom Romeu i njegovoj momčadi u goste stiže Andora čiju mrežu treba dobro napuniti kako bi popravili gol razliku koja bi mogla igrati važnu ulogu u nastavku kvalifikacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene