Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robinho: Brazil nije što je nekad bio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog vikenda igraju se i južnoameričke kvalifikacije u kojima ponovo blista Paragvaj, dok Brazil dijeli drugo mjesto. Mršava 'nula' iz prošlog kola protiv Bolivije učinila je brazilske igrače realnijim, a engleski hladan bio je zvijezda najbogatijeg kluba na Otoku.

Napadač Manchester Cityja Brazilac Robinho vrlo je oprezan uoči kvalfikacijske utakmica za SP 2010., koja se igra u nedjelju u Venezueli. 

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

>> Robinho otpustio menadžera nakon što je dobio ugovor na 160.000 funti tjedno

'Većina Brazilaca gleda na Venezuelu sa omalovažavanjem jer nemaju veliku nogometnu tradiciju. No, posljednji rezultati pokazuju da ni mi nismo ono što smo nekad bili, te da smo u stanju izgubiti od bilo koga. Zato moramo naporno raditi i svakome protivniku prići s respektom', misli Robinho.

U posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici Brazil je u rujnu na domaćem terenu protiv Bolivije odigrao neodlučeno 0:0.

Nakon osam kola južnoameričkih kvalifikacija Brazilci su na drugom mjestu s 13 bodova, koliko imaju Argentina i Čile, dok vodeći Paragvaj ima 17 bodova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene