Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči sutrašnjeg uzvratnog dvoboja 2. pretkola Lige prvaka protiv Domžala, Dinamu ne ide sve po planu. Ozlijedio se prvi vratar Tomo Butina, a zapelo je i na dovođenju Nikole Pokrivača iz Monaca.


Butinu muči ozljeda aduktora i prepona. Propustit će uzvrat 2. pretkola lige prvaka protiv Domažala, te gostovanje kod Šahtara, koje je na rasporedu sljedećeg tjedna.

Vezani članci Navijači Svako ima svoju omiljenu navijačku himnu, no pojavili su se i novi hitovi koji podižu atmosferu Navijanje, ilustracija Preporuka Stožera da se ne organizira javno gledanje utakmica ostavila organizatore u šoku: ''Koliko smo truda i rada dali"

''Bili smo svjesni da do ozljede može doći. Rješenje imamo u Kelavi, a naš treći vratar je Mario Jozić. Ako situacija s Butinom bude ozbiljnija, tek tada ćemo razmišljati što dalje'', rekao je trener Dinama Branko Ivanković.

Na Dinamov gol u srijedu će protiv Domžala stati mlada Dinamova nada Ivan Kelava. U momčad se vraćaju Etto, Balaban i Badelj, a zbog ozljede kuka i zgloba pauzirat će Mario Mandžukić.

Dinamo je u prvom susretu pobijedio Domžale sa 3-0 i uzvrat bi trebao biti formalnost. No, trener Ivanković je oprezan.

''Naši protivnici vjeruju kako su u prvoj utakmici nezasluženo izgubili i na uzvrat dolaze s velikim ambicijama. To je njihovo legitimno pravo i dočekujemo ih s respektom. Naša namjera je ovim susretom poboljšati koeficijent i održati pobjedničku atmosferu, a to se najbolje radi pobjedom'', rekao je Ivanković.

Dinamova velika želja Nikola Pokrivač ne vraća se u Dinamo, barem ne zasad. Navodno Pokrivač nije zadovoljan ponudom od 300 tisuća eura po sezoni, u Francuskoj prima sto tisuća više.

"Pa zasad je informacija takva, tko zna što se može dogoditi u 2,3,4 sljedeća dana. Ima li šanse? Pa uvijek ima šanse, do 31.08 postoji šansa," zaključio je Ivanković.