Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schumacher opet za volanom Ferrarija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher ponovno će kao test vozač voziti Ferrari, na testovima koji će se održati potkraj kolovoza.

Schumacher će pokušati pomoći momčadi iz Maranella što bolje se pripremiti za Veliku nagradu Italije, koja se vozi u Monzi početkom rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predstavljanje AMG SLS-a Schumacher Mercedesom i po stropu može Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi - Roth Schumi se vratio: Hrabrost ili ludost?

Vodeći u ukupnom poretku Britanac Lewis Hamilton veseli se vožnji uz bok umirovljenog šampiona.

''Dolazak Schumachera za nas je veliki kompliment. Bit će super voziti na istoj stazi u isto vrijeme kad i on. Za mene je to izazov,'' izjavio je.

Ferrari se nalazi u laganoj krizi i pomoć čovjeka koji je u crvenom bolidu pobjeđivao više nego itko drugi prijeko im je potrebna. U Mađarskoj su Massa i Raikkonen imali konkurentan bolid, no kvarovi su im uništili utrku, pogotovo Brazilcu. Navodno bi i Raikkonen odustao da se vozio koji krug viška.

U ukupnom poretku Ferrarijevi vozači polako gube korak u odnosu na Hamiltona, no još je 7 utrka do kraja i uz par preinaka na postojećem bolidu talijanska momčad lako bi mogla trijumfirati na kraju sezone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene