Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljepotica koju je zaveo Timo Glock

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački vozač Timo Glock možda se ove sezone nije proslavio vrhunskim sportskim rezultatima, osim na Hungaroringu, no po broju zavedenih fotomodela i starleta među vozačima formule 1 samo mu je Lewis Hamilton ravan.

Nakon što se najveći 'sladokusac' među vozačima formule 1, Škot David Coulthard, odlučio promijeniti životnu filozofiju i ući u ozbiljnu vezu, u borbi za titulu najvećeg automobilističkog zavodnika ostali su samo Britanac Lewis Hamilton i Nijemac Timo Glock.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na zadnjem sjedištu VIDEO: Vrući striptiz Nicole Scherzinger u autu! Slika nije dostupna Pazite koliko dnevno sjedite! Pušenje i sjedenje jednako su opasni

>> FOTO: Žena koja je ukrotila neukrotivog

I dok za Hamiltona nije toliko čudno što je uspješan ljubavnik, jer ga cijela Britanija slavi kao najvećeg nacionalnog heroja, a bolid McLarena mu omogućuje vrhunske rezultate, Glock je do svojih zavodničkih rezultata morao doći s puno više truda, s obzirom na svoju lošu Toyotu, koja je tek na nekoliko utrka ove sezone pokazala određene potencijale. No, Nijemac zna sa ženama, i to je njegova velika prednost pred konkurecijom.

Glockova najnovija djevojka je Isabell Reis, poznata njemačka manekenka. 23-godišnja ljepotica studira ekonomiju i fitness, obožava automobilističke utrke i prati Glocka kad god joj to posao dopusti. Nema sumnje, Isabell je dokaz velikih mogućnosti njemačkog vozača, bar izvan staze.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene