Njemački vozač Timo Glock možda se ove sezone nije proslavio vrhunskim sportskim rezultatima, osim na Hungaroringu, no po broju zavedenih fotomodela i starleta među vozačima formule 1 samo mu je Lewis Hamilton ravan.


Nakon što se najveći 'sladokusac' među vozačima formule 1, Škot David Coulthard, odlučio promijeniti životnu filozofiju i ući u ozbiljnu vezu, u borbi za titulu najvećeg automobilističkog zavodnika ostali su samo Britanac Lewis Hamilton i Nijemac Timo Glock.

>> FOTO: Žena koja je ukrotila neukrotivog

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon toliko godina tek je sad priznala svoju tajnu Slika nije dostupna Još jedan ljubavni brodolom ostao iza njih

I dok za Hamiltona nije toliko čudno što je uspješan ljubavnik, jer ga cijela Britanija slavi kao najvećeg nacionalnog heroja, a bolid McLarena mu omogućuje vrhunske rezultate, Glock je do svojih zavodničkih rezultata morao doći s puno više truda, s obzirom na svoju lošu Toyotu, koja je tek na nekoliko utrka ove sezone pokazala određene potencijale. No, Nijemac zna sa ženama, i to je njegova velika prednost pred konkurecijom.

Glockova najnovija djevojka je Isabell Reis, poznata njemačka manekenka. 23-godišnja ljepotica studira ekonomiju i fitness, obožava automobilističke utrke i prati Glocka kad god joj to posao dopusti. Nema sumnje, Isabell je dokaz velikih mogućnosti njemačkog vozača, bar izvan staze.