Severina posljednjih dana provodi vrijeme sa sinom Aleksandrom te prijateljicama Ivom Radić i Vedranom Vasić, no njezina supruga nema nigdje na vidiku.

Galerija


Severina je trenutačno na odmoru, a još početkom tjedna je otkrila da većinu vremena provodi sa svojim sinom Aleksandrom.

Vezani članci Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo? Severina - 2 Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

Dok se svi pitaju gdje je njezin suprug Igor Kojić i zašto pjevačica nije s njim u društvu, Severina je otkrila tko su prijateljice s kojima uživa.

Radi se i Ivi Radić i Vedrani Vasić, a gdje su i što rade, djevojke su otkrile na Instagram storyju. Objavile su snimke i fotke iz Istre, a sudeći prema priloženom, sve se dobro zabavljaju i uživaju zajedno.

Prije nekoliko dana Severina je objavila da je u rodnom Splitu, gdje se vraća i nakon Istre jer će ondje za vikend održati koncert. Otkrila je da uživa u kupanju, sunčanju i obilasku Hrvatske, a posjetila je nekoliko lokacija te je plovila Jadranom.

Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa s prijateljicama, Igor sve više pažnje daje svojoj velikoj ljubavi - nogometu.

Pogledajte kako izgleda luksuzni stan posrnulog glumca koji je u teškim problemima, prodaje pogled o kojem većina može samo sanjati