Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj na brodu pozira u crnom kupaćem kostimu i s velikim sunčanim naočalama na licu.

Galerija


Poslije navoda da je dobila kaznenu prijavu jer nije sina Aleksandra predala Milanu Popoviću Severina se odlučila opustiti uz more.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 3 Severinin tim negirao glasine o Igorovu iseljenju iz njezina stana, evo što kažu da se zapravo dogodilo Igor Kojić Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj na brodu pozira u crnom kupaćem kostimu i s velikim sunčanim naočalama na licu, a uz ležernu objavu napisala je i stihove pjesme "Evo me doma" benda Leut Magnetik.

"Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi, šta skuva ću izist...", napisala je Severina uz objavu.

Između pjevačice i Milana Popovića inače traje sudski spor o tome s kime bi njihov sin trebao živjeti. Prošle godine donesena je nepravomoćna presuda prema kojoj bi Aleksandar trebao živjeti s ocem te ga pjevačica može viđati u dogovorenim terminima. Osim zbog djeteta Severina i poduzetnik našli su se na sudu i zbog Milanove privatne tužbe za klevetu protiv nje i Darija Budimira. Bivši par imao je prošlog tjedna ročište na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Severina navodno ima problema i u braku, a sve su glasniji navodi da je njezina ljubav s Igorom Kojićem došla kraju.

Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!