Severina na Instagramu objavila fotografiju iz Istre za koju ju je inspirirala popularna serija "La Casa de Papel".

Galerija


Severina uživa u odmoru u Lijepoj Našoj, a na profilu na Instagramu svojim je obožavateljima otkrila da se trenutno nalazi u Istri ali i da je velika obožavateljica jedne od hit-serija.

Vezani članci Severina Seve na YouTubeu objavila dokumentarac u kojem se pojavljuje i njezin tadašnji zaručnik Slavko Šajinović, kojeg je ljubila prije Milana Popovića Grafit Severine i Aleksandra Poznato je gdje se nalazi grafit Severine i njezina sina, njegov autor pjevačici je posvetio i posebnu poruku

Riječ je naravno o seriji "La Casa de Papel", a Severina je pozirala odjevena u stilu lika Tokyo koju u seriji utjelovljuje Silene Oliviera, a odabrala je crni pripijeni top i crne traperice ispod kojih je proviruje čipkasto rublje.

"Tokyo. La Casa de... Amor", napisala je pjevačica uz fotografiju i zaintrigirala svoje pratitelje.

"Zašto se fotka ne može više puta lajkati?", "Seve sve bolja", "Svi putevi vode u moju Istru", "Ti boginjo", "Stvarno prekrasna", "Kakva mačka", "Super izdanje", "Ista, ista Tokio", "Draga Severina, tebi kao da godine idu u rikverc. Blistaš ženo", samo je dio stotina komentara koje je dobila.

Posljednjih nekoliko dana Severina je provela u rodnom Splitu i na plovidbi Jadranom, a društvo joj je pravio sin Aleksandar kojemu želi pokazati mjesta na kojima je sama provodila djetinjstvo, a putovanja u inozemstvo će odgoditi zbog pandemije koronavirusa. 

Bivši dečko oglasio se o nestanku lijepe glumice, na nesretni događaj i njihova sina reagirao je na svoj način