Nataša Kojić je ranije objavljivala fotografije sa Severinom na kojima je u opisu pokazivala koliko joj je draga.

Galerija


Prvo su Severinu na Instagramu prestali pratiti roditelji njezina muža Igora Kojića, Dragan i Olja Kojić, a sada je to učinila još jedna članica njegove obitelji. 

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču

Riječ je o Igorovoj sestri, pjevačici Nataši Kojić. Severina i njezina šogorica su bile ranije u dobrim odnosima i pozirale su skupa za društvene mreže, a Splićanka i njen muž su prošle godine bili u New Yorku i boravili kod Nataše. 

Unatoč tome što više ne prati našu pjevačicu, Igorova sestra nije maknula fotografije s njom s Instagrama. Tako je ostavila i sliku s filmskog festivala u Sarajevu na kojoj je Severina s njenim bratom. 

"Vidjeti moju obitelj kako sjaji čini moj dan božanstvenim. Obitelj je sve", napisala je u opisu fotografije. Na njenom profilu je ostala i fotografija na kojoj Severina i njezin otac Dragan pjevaju skupa te su naslonjeni glavama jedno od drugog. 

"Obitelj na poslu", napisala je Nataša. Nije obrisala ni fotografiju na kojoj su splitska pjevačica, njezin brat i roditelji, a niti one na kojima je sa Severinom i Igorom.

Inače, osim pjevanjem Nataša se bavi i skladanjem filmske glazbe i glumom te živi u Los Angelesu. 

Prošlo je 20 godina od ''Beverly Hillsa'', a on je isti: Svi se čude i ne vjeruju da se približava šezdesetoj