Severina uživa u obilasku sa sinom Aleksandrom mjesta po Hrvatskoj na kojima nije bila od djetinjstva.

Galerija


Severina (48) posljednjih dana dijeli fotografije iz rodnog Splita i s plovidbe po Jadranu, a sada je nakon dugo vremena dala intervju i otkrila s kime provodi vrijeme. 

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

Naime, pjevačica je za Radio Dalmaciju rekla da se druži sa sinom Aleksandrom (8) te da su posjetili Kornate i Plitvička jezera. "Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima - hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", ispričala je u intervjuu Severina

Razumljivo, radi trenutne situacije s koronavirusom diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, Splićanka je odlučila kako neće ići u druge zemlje nego obilazi našu državu i to ona mjesta na kojima je zadnji put bila u djetinjstvu. Jedno od njih su i Plitvička jezera koja je posjetila na izletu u osnovnoj školi i jednom kada je tamo snimala spot. 

"Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovno", rekla je Severina za Radio Dalmaciju.  

Osim što je nakon dugo vremena dala izjavu, pjevačica je pozvala obožavatelje na svoj prvi koncert koji će imati nakon pandemije koronavirusa. "Vidimo se u Splitu, 11. 7., osviješteni s maskama, ali zato sa srcima k'o kuća", istaknula je Severina. 

Inače, već dugo vremena se nagađa o njenim bračnim problemima s Igorom Kojićem bez kojeg se vratila u Hrvatsku dok on i dalje boravi u Beogradu. 

Uznemirujuća fotografija u fokusu prvog dana suđenja: Bivši supružnici se izbjegli pred sudnicom, a onda je on progovorio o nasilju