prekinula šutnju

Severina progovorila nakon dugo vremena: Otkrila s kime se druži na ljetovanju i kakvi su joj planovi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina uživa u obilasku sa sinom Aleksandrom mjesta po Hrvatskoj na kojima nije bila od djetinjstva.

Severina (48) posljednjih dana dijeli fotografije iz rodnog Splita i s plovidbe po Jadranu, a sada je nakon dugo vremena dala intervju i otkrila s kime provodi vrijeme. 

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Naime, pjevačica je za Radio Dalmaciju rekla da se druži sa sinom Aleksandrom (8) te da su posjetili Kornate i Plitvička jezera. "Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima - hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", ispričala je u intervjuu Severina

Razumljivo, radi trenutne situacije s koronavirusom diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, Splićanka je odlučila kako neće ići u druge zemlje nego obilazi našu državu i to ona mjesta na kojima je zadnji put bila u djetinjstvu. Jedno od njih su i Plitvička jezera koja je posjetila na izletu u osnovnoj školi i jednom kada je tamo snimala spot. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be a pineapple - stand tall, wear a crown, and be sweet on the inside 🍍 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina 📸 by @sonjadvornik

A post shared by Severina (@severina) on

"Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovno", rekla je Severina za Radio Dalmaciju.  

Osim što je nakon dugo vremena dala izjavu, pjevačica je pozvala obožavatelje na svoj prvi koncert koji će imati nakon pandemije koronavirusa. "Vidimo se u Splitu, 11. 7., osviješteni s maskama, ali zato sa srcima k'o kuća", istaknula je Severina. 

Inače, već dugo vremena se nagađa o njenim bračnim problemima s Igorom Kojićem bez kojeg se vratila u Hrvatsku dok on i dalje boravi u Beogradu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene