Severina je objavila fotografiju obožavateljice koja na leđima ima tetoviran cijeli tekst njezine pjesme "Rođeno moje".

Galerija


Severina se pohvalila na Instagramu fotografijom obožavateljice koja je pokazala koliko voli pjevačicu i njezinu pjesmu.

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Naime, ona je tetovirala na leđa cijeli tekst njezina hita "Rođeno moje", koju je Splićanka objavila prije osam mjeseci. "Hvala Vam", napisala je Severina, koju je ta gesta razveselila

Emotivnu pjesmu pjevačica je posvetila svom sinu Aleksandru, za čije se skrbništvo sudi s bivšim partnerom Milanom Popovićem. "Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav", istaknula je Severina uz spot pjesme na YouTubeu. 

Splićanka je u subotu pružila podršku Beogradu zbog trenutačne situacije s koronavirusom. "Drage moje Beograđanke i Beograđani, puno sam ovih dana s vama u mislima. Čuvajte se, pazite jedni na druge. I to će proći, a mi ćemo biti bolji ljudi. Uvjerena sam u to", napisala je Severina na Instagramu uz snimku svog nastupa. 

Inače, u posljednje vrijeme nagađa se o njezinim bračnim problemima s mužem Igorom Kojićem. Nijedno od njih ne želi potvrditi ni opovrgnuti glasine, no prema objavama na Instagramu Severina je u rodnom Splitu, dok je Igor ostao u Beogradu.