hrabro ili?

Nevjerojatna gesta Severinine obožavateljice kojom je razveselila pjevačicu, pa joj ona zahvalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotografiju obožavateljice koja na leđima ima tetoviran cijeli tekst njezine pjesme "Rođeno moje".

Severina se pohvalila na Instagramu fotografijom obožavateljice koja je pokazala koliko voli pjevačicu i njezinu pjesmu.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Naime, ona je tetovirala na leđa cijeli tekst njezina hita "Rođeno moje", koju je Splićanka objavila prije osam mjeseci. "Hvala Vam", napisala je Severina, koju je ta gesta razveselila

Emotivnu pjesmu pjevačica je posvetila svom sinu Aleksandru, za čije se skrbništvo sudi s bivšim partnerom Milanom Popovićem. "Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav", istaknula je Severina uz spot pjesme na YouTubeu. 

Splićanka je u subotu pružila podršku Beogradu zbog trenutačne situacije s koronavirusom. "Drage moje Beograđanke i Beograđani, puno sam ovih dana s vama u mislima. Čuvajte se, pazite jedni na druge. I to će proći, a mi ćemo biti bolji ljudi. Uvjerena sam u to", napisala je Severina na Instagramu uz snimku svog nastupa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje Beograđanke i Beograđani, puno sam ovih dana s vama u mislima. Čuvajte se, pazite jedni na druge. I to će proći, a mi ćemo biti bolji ljudi. Uvjerena sam u to. Želim vam i zahvaliti, zapravo pohvaliti se, da je pjesma ‘Rođeno moje’ okićena prestižnom nagradom @naxiradio HIT GODINE. Čestitam doktore @drmilosroganovic... Znate koliko sam vezana uz ovu pjesmu. Sve znate. #nemapredaje #rodjenomoje #ljubavseljubavljuvraca #volimosevolimo #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, u posljednje vrijeme nagađa se o njezinim bračnim problemima s mužem Igorom Kojićem. Nijedno od njih ne želi potvrditi ni opovrgnuti glasine, no prema objavama na Instagramu Severina je u rodnom Splitu, dok je Igor ostao u Beogradu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene