Severina je snimljena na putu na Općinski kazneni sud u Zagrebu gdje je počelo ročište povodom privatne tužbe njezina bivšeg partnera Milana Popovića.

Galerija


Severina već neko vrijeme sama boravi u Zagrebu, kamo je stigla iz Beograda gdje je ostao njezin suprug Igor Kojić, a sada je snimljena prvi u javnosti nakon glasina o problemima u njihovu braku.

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

48-godišnja pjevačicu fotografi su snimili pri odlasku na Općinski kazneni sud u Zagrebu gdje je počelo ročište povodom privatne tužbe za klevetu Milana Popovića protiv nje i Darija Budumira. Na sud se otputila u društvu svog odvjetnika Mate Maića, ozbiljnog izraza lica.

Za tu je prigodu odijenula elegantnu kombinaciju crne uske suknje i sakoa, ispod koje je nosila bijelu bluzu, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Severina i Igor su u posljednje vrijeme bili tema regionalnih medija koji su se raspisali o navodnim problemima koje imaju u braku te o svađi s njegovim roditeljima Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Par nije htio komentirati navode, no Igor je romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu dao naslutiti kako je među njima ipak sve u redu i da je njihova ljubav još uvijek jaka.

Visoko rezani badić otkrio tetovažu ove ljepotice na poprilično skrivenom mjestu zbog čega su svi gledali u nju