čestitke!

Nogometaš četvrti put postao otac, svi komentiraju izgled njegove prelijepe supruge poslije poroda

Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) +0 Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Galerija

Pilar Rubio rodila je četvrto dijete, a nogometaš Sergio Ramos o svemu se pohvalio na društvenim mrežama. Svima je za oko zapeo njezin izgled poslije poroda.

Nogometaš Sergio Ramos četvrti je put postao otac. Njegova supruga Pilar Rubio rodila je sina kojem su dali ime Máximo Adriano, a ponosni roditelji o svemu su se pohvalili i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) izgledala je predivno! Izabel Kovačić objavila dosad neviđenu snimku s vjenčanja Sergija Ramosa, na kojem je zasjenila i jednu mnogo poznatiju damu

"Mama i beba su odlično. Ponosan sam na tebe ljubavi. Volim te", napisao je Sergio uz fotografiju na kojoj sa suprugom pozira u bolnici. "Hvala ti što si uvijek uz mene. Volim te", napisala je Pilar na svom Instagramu uz sličnu fotografiju iz rodilišta.

Ramos je dobio brojne čestitke suigrača i obožavatelja, a svima je za oko zapeo Pilarin izgled poslije poroda. "Odlično izgledaš", "Tko bi rekao da si upravo rodila?", "Predivna si", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Voditeljica i novinarka Pilar Rubio za nogometaša Ramosa udala se prošle godine. Par se upoznao nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju četiri sina. Najstariji Sergio ima pet godina, Marco ima četiri godine, Alejandro dvije, a Máximo Adriano tek nekoliko sati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inmensamente felices de poder presentaros a Máximo Adriano. Ha nacido a las 18:56 h y ha pesado 3,270 kg. Mamá y bebé están perfectos. @pilarrubio_oficial, siempre orgulloso de ti, mi vida. ¡Te quiero con locura! ❤💜❤ Immensely happy to be able to introduce you to Máximo Adriano. He was born at 6:56PM and weighed 3.270 kg. Mum and baby are perfectly fine. Always proud of you, my love. I love you to pieces! ❤💜❤

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Rubio je tijekom četvrte trudnoće često objavljivala na Instagramu kako vježba, a mnogi su je zbog toga kritizirali. Inače jako voli svoj posao televizijske voditeljice pa se prije dvije godine vratila na posao nekoliko tjedana poslije poroda. Javnost ju je kritizirala, no Rubio se na komentare nije obazirala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene