Sergio Ramos je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj on, Luka Modrić i Lucas Vasquez poziraju samo u donjem rublju.

Galerija


Obožavateljice i navijačice Real Madrida i njihovih zvijezda Sergija Ramosa, Lucasa Vasqueza ali i našeg Luke Modrića ostale su oduševljene nakon što je Sergio na svom profilu na Instagramu podijelio njihovu zajedničku razgolićenu fotografiju.

Naime, Sergio je objavio fotku na kojoj on i njegovi suigrači poziraju polugoli, odjeveni u minijaturno donje rublje dok vježbaju na sobnim biciklima u teretani i održavaju top formu.

"Oporavak", napisao je kratko uz objavu, a Luka i Lucas su u komentarima ostavili emotikone srca i bicepsa.

"Volimo vas", "Vi ste sve što želimo", "Trojica prijatelja", "Divni ste", neki su od komentara koje su dobili.

Na fotografiju nisu ostali imuni ni njihovi kolege, a između ostalih se javio i Mateo Kovačić koji im je na španjolskom jeziku napisao "majko mila" i tako im jasno dao do znanja što misli o istoj.

Inače, osim što su suigrači na terenu, Sergio i Luka su jako dobri prijatelji i u privatnom životu, pa je Luka ove godine bio jedan od gostiju na njegovom vjenčanju s ljepoticom Pilar Rubio, a pojavio se i na premijeri dokumentarne serije o Ramosovu životu "Srce Sergija Ramosa"

Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"