Sergio Ramos i njegova odabranica Pilar Rubio izmijenili su bračne zavjete.

Galerija


Vjenčanje slavnog nogometaša Sergia Ramosa i Pilar Rubio u Španjolskoj prozvano je vjenčanjem godine. Ovaj par izmijenio je bračne zavjete u subotu u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, a pjevat će im Niña Pastori, slavna izvođačica flamenca.

Na svadbeno slavlje stiglo je više od 500 gostiju iz svijeta sporta i showbizza. Među je njima su i Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić i njegva supruga Izabel.

Ramos je na vjenčanje pozvao i sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava. Vjenčanje je najavljeno još u veljači ove godine, a mediji su se odmah zainteresirali za njega.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru. Par već ima i troje djece, no dosad im se nije žurilo pred oltar. 

Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Ovom će se prekrasnom Španjolkom oženiti jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta nakon 7 godina veze

Mamila je uzdahe oblinama i okrutnošću: Kultnu Laru Croft utjelovile su dvije poznate dame, koja vam je draža?