Objavljene su neviđene fotografije s vjenčanja Sergia Ramosa i Pilar Rubio.

Galerija


Najluksuznije vjenčanje godine održalo se 15.6 u Sevilli, a sudbonosno da izrekli su vodoteljica Pilar Rubio i nogometaš Sergio Ramos. 

Vezani članci Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Radnica otkrila istinu: Nogometno vjenčanje godine nije bilo bajka, već prava noćna mora... Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Oženio se Sergio Ramos, među uzvanicima Kovačić, Modrić, Beckham

Raskošnom vjenčanju prisustvovala su sva najvažnija imena svijeta nogometa,  a sada je par odlučio na svojim Instagram profilima s obožavateljima podijeliti do sad neviđene fotografije njihovog velikog dana. 

"Želimo s vama podijeliti jedan od najsretnijih dana u našem životu. Naš san se ostvario", napisala je Pilar uz objavljenje fotografije. 

Kapetan Real Madrida Ramos (33) i njegova odabranica Pilar (41) vjenčali su se u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu. 

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj bilo je pozvano preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama (44). Hrvatski nogometni reprezentativci takođet su se našli među uzvanicima, pa su tako svečanosti prisustvovali Luka Modrić (33) i njegova supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24).

Sergio i Pilar, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.


Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?