Voditeljica Pilar Rubio osvojila je nogometaša Sergia Ramosa još 2012. godine.

Galerija


Danas će se održati po mnogima vjenčanje 2019. godine.

Vezani članci Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Oženio se Sergio Ramos, među uzvanicima Kovačić, Modrić, Beckham Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Tim Goode/Press Association/PIXSELL) Sergio Ramos u London je stigao s prelijepom zaručnicom koja mu je 2012. promijenila život

Radi se o onom španjolske voditeljice i modela Pilar Rubio te njezinog dugogodišnjeg partnera, nogometaša Sergia Ramosa s kojim je u sretnoj vezi od 2012. godine. Par ima i troje djece, no dosad im se nije žurilo pred oltar.

Vjenčanje će se održati u Gospinoj katedrali u Sevilli, a slavlje će par organizirati na jednoj farmi.

41-godišnja Pilar i 33-godišnji Sergio za glazbeni dio večeri unajmili su slavni bend AC/DC za više od milijun eura, a među uzvanicima bit će i Luka Modrić, slavna Shakira, a navodno i bračni par Beckham.

Ramos je na vjenčanje pozvao sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava. Vjenčanje je najavljeno još u veljači ove godine, a mediji su se odmah zainteresirali za njega.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru.

A samo dan prije vjenčanja, Pilar je odrađivala modni posao tijekom kojeg je pozirala u crnom kupaćem kostimu u kojem je pokazala savršenu liniju.

Sigurni smo kako će crnokosa Španjolka biti prekrasna mladenka.

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj