Pilar Rubio i Sergio Ramos imaju već tri sina, a taje spol četvrtog djeteta. Njihovi pratitelji vjeruju da će lijepa voditeljica roditi kćer.

Galerija


Španjolska ljepotica Pilar Rubio, supruga nogometaša Sergija Ramosa ne propušta tjelovježbu ni u trudnoći. 

Vezani članci Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Radnica otkrila istinu: Nogometno vjenčanje godine nije bilo bajka, već prava noćna mora... Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Objavljene još neviđene fotografije s raskošnog vjenčanja godine na kojem su bili Modrić i Kovačić

42-godišnja voditeljica i reporterka svakodnevno dijeli objave na Instagramu, a otkrila je nedavno i kako je trening, koji voli odraditi ujutro, prilagodila svom blaženom stanju.

"Buđenje tijela kako bi se održala energija tijekom dana. Ovo je rekapitulacija kruga koji sam ponovila četiri puta. Zbog moje trudnoće, trening koji vam pokazujem prilagođen je onome što mogu učiniti upravo sada. Svaka trudnica mora prilagoditi svoj trening fizičkim uvjetima svog stanja i konzultirati se s profesionalcima", istaknula je Pilar. 

Video vježbanja je oduševio njezine pratitelje na Instagramu kojih ima 4.6 milijuna. "Bravo", "Woow", "Uvijek tako ženstvena", "Rasturaš, ženo", komentirali su. Usto su mnoge žene tražile savjete za trening od nje. 

Inače, lijepa voditeljica se prošle godine udala za osam godina mlađeg Ramosa. Pilar i Sergio su se upoznali nakon Europskog prvenstva 2012., a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio ima pet godina, srednji Marco četiri godine, a najmlađi Alejandro dvije godine. 

Supružnici nisu otkrili spol četvrtog djeteta, no njihovi obožavatelji tvrde da je curica zbog nekih objava na Instagramu. Pilar jako voli svoj posao televizijske voditeljice, pa se 2018. vratila na posao nekoliko tjedana nakon poroda zbog čega ju je javnost kritizirala. 

Glumica izgubila sina na porođaju, a nekoliko tjedana kasnije ostala je i bez oca: "Sada si djed-servis u raju"