Raskošno vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio navodno nije bilo za sve tako bajkovito...

Galerija


Nogometno vjenčanje godine koje se održalo ranije ovog mjeseca u Sevilli svojom raskoši i luksuzom zapanjilo je svijet. Sudbonosno da izrekli su Pilar Rubio i nogometaš Sergio Ramos, a fotografije s njihove svadbe mamile su uzdahe obožavatelja. 

Vezani članci Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Oženio se Sergio Ramos, među uzvanicima Kovačić, Modrić, Beckham Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Ovom će se prekrasnom Španjolkom oženiti jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta nakon 7 godina veze

Ipak, čini se da nije sve bilo baš tako bajkovito kako se čini na prvi pogled. Tužnu istinu o stvarima koje su se događale "iza kulisa" otkrila je anonimna članica osoblja koja je radila na njihovom vjenčanju. 

U svojoj neugodnoj ispovijesti, žena je otkrila kako su organizatori vjenčanja osoblje i druge zaposlenike tretirali poput robova. Svoj identitet nije htjela otkriti jer je bila natjerana potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše da će morati platiti 100.000 eura kazne ako otkrije bilo kakve detalje svadbe. 

"Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju", otkrila je žena, dodavši kako "nikada radila u tako groznim uvjetima".

Sporni ugovor je proslijedila novinarima televizijske emisije "Salvame" kako bi dokazala da joj zaista prijeti velika novčana kazna ako se otkrije tko je ona. 

Podsjetimo, kapetan Real Madrida Ramos (33) i njegova odabranica Pilar (41) vjenčali su se u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu.

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj bilo je pozvano preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama (44). Hrvatski nogometni reprezentativci takođet su se našli među uzvanicima, pa su tako svečanosti prisustvovali Luka Modrić (33) i njegova supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24).

Sergio i Pilar su se upoznali nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Izabel i Mateo Kovačić čekaju bebu? Neobična fotka dala naslutiti veliku vijest...