sve izašlo na vidjelo

Novi šokantni detalji iz života glazbene dive: ''Nisam se mogla slobodno kretati ni po vlastitoj kući''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey u novim memoarima ispričala je sve o svoja dva propala braka te detalje o tome kako ju je prvi suprug kontrolirao.

Glazbena diva Mariah Carey objavila je memoare u kojima je otkrila brojne detalje iz svoga privatnog života. 50-godišnja pjevačica otvorila je dušu govoreći o bivšem suprugu koji ju je varao, procesu odvikavanja, nasilju u obitelji i svojim razvodima.

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Knjiga "The Meaning of Mariah Carey" objavljena je početkom ovoga tjedna, a svjetski mediji sada bruje o svemu što je napisala.

Mariah se udala za glazbenog producenta Tommyja Mottolu kada je imala 23 godine, a on 43, te u knjizi tvrdi kako ju je maltretirao i kontrolirao svaki njezin korak.

"Osjećala sam se kao da mi je zaustavio cirkulaciju krvi, držao me dalje od prijatelja i to malo obitelji koju sam imala", napisala je pjevačica. Tvrdi kako je pod krevetom čuvala spakirani kofer u slučaju da mora pobjeći od njega. "Nisam se mogla slobodno kretati ni po vlastitoj kući, a kamoli da razgovaram s nekim za koga Tommy nije znao", istaknula je Mariah.

Otkrila je i detalje afere s bejzbolašem Derekom Jeterom, s kojim je prevarila Tommyja. Brzo su se sprijateljili, a nalazili su se dok je njezin suprug imao posla. Kaže kako joj je ta afera bila potrebna da shvati koliko ju zapravo bivši kontrolira.

Drugi je put u bračnu luku uplovila s Nickom Cannonom, s kojim ima devetogodišnje blizance, a par se rastao dok su njihova djeca još bila malena. U memoarima je pjevačica napisala kako su uvijek pazili da njihov razvod ne utječe previše na odrastanje njihove djece.

Mariah je 2001. godine otkrila da pati od bipolarnog poremećaja, a doživjela je i živčani slom na vrhuncu svoje karijere. Sada je otkrila i kako je u to vrijeme spavala po samo dva sata tjedno prije nego što se prijavila u kliniku za odvikavanje. "Bila sam na zaista mračnom mjestu i to je završilo tako da sam si zamalo potpuno uništila život", piše pjevačica.

Pjevačica je u knjizi progovorila i o odnosu sa sestrom Alissonza koju navodi da ju je kao djevojčicu htjela prodati svodniku na ulici.

"Kada sam imala 12 godina, sestra me drogirala valiumom, ponudila mi svoj ružičasti nokat pun kokaina i nanijela mi opekline trećeg stupnja pokušavajući me prodati svodniku", tvrdi Mariah. 

Grammyjem nagrađivana glazbenica u svojim je memoarima otkrila kako ju braća javno i verbalno napadaju već godinama.

"Moja su braća odrastala uz oca Afroamerikanca i majku bjelkinju, a ja sam uglavnom živjela samo s majkom, što se njima tada činilo lakše, ali u stvarnosti nije bilo", objasnila je i dodala da su oni uvijek mislili da je njezin život bio lak i da su tražili načine kako da se brzo obogate.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Profimedia) +0 William Levy (Foto: Profimedia) Celebrity Seks-skandal ljepotana o kojem se ne prestaje pričati: Glumio obiteljskog čovjeka, a suprugu je prevario s više od 80 žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene