Mariah Carey je istaknula da su ona i Marie Curie praktički ista osoba.

Galerija


Mariah Carey ponekad iznenađuje javnost sa svojim istupima na društvenim mrežama, ali sada je definitivno nadmašila sve prijašnje. 

Vezani članci Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson Mariah Carey Uvijek je bila posebna: Mariah Carey zaključila da je već počelo vrijeme za božićno slavlje

Naime, pjevačica je sebe usporedila s poznatom fizičarkom i kemičarkom, nobelovkom Marie Curie. "Ona ima dvije Nobelove nagrade, ja imam dva albuma dijamantne naklade, praktički smo ista osoba", napisala je Mariah na Twitteru

Carey se odlučila na tu objavu nakon što je američka komičarka Eileen Mary O'Connell na društvenoj mreži podijelila jednu situaciju. Naime, ona je ispričala kako je daljnji rod Marie Curie, a netko ju je ispravio da se to izgovara Mariah Carey. 

"Razmišljam o vremenu kada sam rekla kako mi je daljnji rod Marie Curie, a jedan mi je dečko rekao kako se to ime izgovara - Mariah Carey', napisala je Eileen. Objava se svidjela pjevačici i ubrzo ju je podijelila te objasnila da nema puno razlike između nje i slavne kemičarke. 

Careyina rečenica je postala hit na Internetu i nasmijala mnoge, no ne zna se je li se samo šalila ili je ona u to zaista uvjerena. 

Ovo je najbogatija žena na svijetu: Zbog muža milijardera koji ju je prevario s voditeljicom o njoj bruji cijeli svijet