Golica maštu

Bujno poprsje u koje su svi gledali: Glazbena diva izbacila dekolte u minijaturnoj haljini

Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Galerija

Mariah Carey u ožujku ove godine proslavit će 50. rođendan, a usprkos godinama slavna pjevačica odlično izgleda. Ipak, prate je i neke nemile modne situacije...

Vlasnica megatiha "All I Want For Christmas Is You" pojavila se na premijeri filma "A Fall From Grace" u New Yorku te je prisutnima pokazala sve svoje najveće "hitove".

Pogledaj i ovo showbuzz 45-godišnja zvijezda Ljeto na jahti: Aduti u fokusu za novog dečka milijardera

Naime, Mariah Carey u uskoj je haljini stigla na premijeru te još jednom dokazala da se izvrsno drži unatoč svojim godinama i ponosno je pokazala svoje obline.

Pjevačica je napravila odmak od svog glamuroznog izgleda te je obukla jednostavnu haljinu koja najviše naglašava upravo njezine obline.

Na premijeri je pozirala i s redateljem i scenografom filma "A Fall From Grace" Tylerom Perryjem.

Glazbena diva Mariah Carey u ožujku ove godine će proslaviti 50. rođendan, a u javnosti pazi da bude glamurozna, unatoč tome što često zna imati premale i uske krpice koje ne odgovaraju njezinim oblinama.

Poznata je i po tome da se nemilosrdno fotošopira na društvenim mrežama da izgleda bolje i mršavije, a njezine pogreške prilikom toga su često ispadaju jako smiješne. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Celebrity Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene