Mariah Carey u ožujku ove godine proslavit će 50. rođendan, a usprkos godinama slavna pjevačica odlično izgleda. Ipak, prate je i neke nemile modne situacije...

Galerija


Vlasnica megatiha "All I Want For Christmas Is You" pojavila se na premijeri filma "A Fall From Grace" u New Yorku te je prisutnima pokazala sve svoje najveće "hitove".

Vezani članci Mariah Carey Pjevačka diva otkrila strašne traume iz djetinjstva, njoj bliska osoba pokušala ju je prodati svodniku na ulici? Mariah Carey - 1 Postala meta zezancije: Glazbena diva sebe usporedila sa slavnom kemičarkom nagrađenom Nobelom

Naime, Mariah Carey u uskoj je haljini stigla na premijeru te još jednom dokazala da se izvrsno drži unatoč svojim godinama i ponosno je pokazala svoje obline.

Pjevačica je napravila odmak od svog glamuroznog izgleda te je obukla jednostavnu haljinu koja najviše naglašava upravo njezine obline.

Na premijeri je pozirala i s redateljem i scenografom filma "A Fall From Grace" Tylerom Perryjem.

Glazbena diva Mariah Carey u ožujku ove godine će proslaviti 50. rođendan, a u javnosti pazi da bude glamurozna, unatoč tome što često zna imati premale i uske krpice koje ne odgovaraju njezinim oblinama.

Poznata je i po tome da se nemilosrdno fotošopira na društvenim mrežama da izgleda bolje i mršavije, a njezine pogreške prilikom toga su često ispadaju jako smiješne. 

Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom