Progovorila o svemu

Pjevačka diva otkrila strašne traume iz djetinjstva, njoj bliska osoba pokušala ju je prodati svodniku na ulici?

Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Instagram) +0 Mariah Carey (Foto: Instagram) Galerija

Mariah Carey u svojoj novoj knjizi "The Meaning of Mariah Carey", koja uskoro izlazi u prodaju, progovora o strašnim traumama iz djetinjstva

Američka pjevačka diva Mariah Carey progovorila je o proživljenim traumama iz djetinjstva za koje okrivljuje stariju braću i sestre, uključujući i stariju sestru Allison koju je opisala kao problematičnu i traumitizranu i tvrdi da ju je pokušala prodati svodniku.

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Sve je to 50-godišnja pjevačica opisala u svojoj novoj knjizi "The Meaning of Mariah Carey".

"Kada sam imala 12 godina sestra me drogirala valiumom, ponudila mi svoj ružičasti nokat pun kokaina i nanijela mi opekline trećeg stupnja, pokušavajući me prodati svodniku", tvrdi Mariah.

O svemu je u ekskluzivnom intervjuu pričala s Oprah Winfrey koja ju je pitala što osjeća prema danas 57-godišnjoj sestri Allison i 60-godišnjem bratu Morganu, a Mariah ih je opisala kao izuzetno nasilne.

"Mi se zapravo i ne poznajemo, u tome je stvar. Nismo odrasli zajedno, ali jesmo. Prošli su već svašta do trenutka kada sam se ja rodila, i po mom mišljenju već su tada problematični. Ja sam se u svojoj obitelji doslovno osjećala kao autsajder", opisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Grammyjem nagrađivana glazbenica u svojim je memoarima otkrila kako ju braća javno i verbalno napadaju već godinama.

"Moja braća su odrastala uz oca afroamerikanca i majku bijelkinju, a ja sam uglavnom živjela samo s majkom, što se njima činilo tada lakše, ali u stvarnosti nije bilo", objasnila je i dodala da su oni uvijek mislila da je njezin život bio lak i da su tražili načine kako da se brzo obogate.

Mariah je i s majkom u još uvijek nategnutim odnosima.

"Rekla bih da se zanemarivanje dogodilo na nekoliko razina. Uvijek sam se osjećala prljavo, nisam se osjećala dobro i majka me uvijek ostavljala s ljudima koji nisu bili pouzdani", otkrila je Mariah.

U knjizi piše kako joj je jedan od ciljeva bilo emancipiranje te uplašene djevojčice u njoj te da je došlo vrijeme da joj da glas i ispriča priču koju je doživjela.

Knjiga u prodaju izlazi 29. rujna, dok će 2. listopada objaviti svoj novi album "The Rarities".

Inače, Alisson je ranije govorila javno o njihovu strašnom djetinjstvu kada je otkrila da ih je majka kao djecu tjerala da uđu u automobil pedofila te na sotonističke obrede. 

"Ostala sam u automobilu sve dok me nije pokušavao dirati. Tada sam pokušala izaći. Ona je bila moja majka, radila sam sve što je tražila od mene", bila je izjavila Alisson.

U međuvremenu 2016. godine brat Morgan je nasrnuo na Mariah nazvavši je sebičnom jer je napustila njihovu sestru nakon što je bila uhićena zbog prostitucije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene