uvijek tajanstven

Janko nam je priznao što misli o tituli miljenika žena, a otkrio je i kako svoj ljubavni život uspješno skriva od javnosti

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Galerija

Janko Volarić Popović za DNEVNIK.hr ispričao je sve o svojoj novoj urnebesnoj ulozi, a dotaknuo se i svojeg privatnog života, o kojem inače ne odaje puno.

Glumca Janka Popovića Volarića (41) publika je tijekom godina zavoljela u brojnim domaćim serijama i filmovima, a sada se na male ekrane vratio u još jednoj ulozi za pamćenje.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Jasno je na čijoj je strani Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

U novim epizodama humoristične serije "Dar Mar" utjelovio je policajca Dina skromne pameti pa nam je ispričao kako se pripremao za taj lik i postoji li među njima ikakva sličnost.

"Pa, kako i sami kažete, Dino je toliko suženih kapaciteta da sam se pripremao za ulogu gledajući samo kako ne misliti ni o čemu, odnosno kako koristiti mozak samo za održavanje života i ne tražiti odgovore na bilo kakva životna ili egzistencijalna pitanja", kazao je Janko za DNEVNIK.hr.

S likom Dina, kaže, nema baš ništa zajedničko te smatra da bi bilo prilično poražavajuće da otkrije kako mu ipak sliči, no priznao je i da mu ponekad zavidi na prilično suženom uvidu u sve što se događa oko njega.

Zanimalo nas je i planira li možda privatno pustiti brkove kakve ima u seriji.

"Ne vidim se baš s takvim brčinama, ali kraće brkove imao sam u nekim svojim mlađim fazama i, srećom, ta su vremena daleko iza mene. Takve vrste eksperimenata uglavnom izazivaju i smijeh i tugu u isto vrijeme", priznao nam je.

Njegova brata Nina u seriji glumi Momčilo Otašević, s kojim se Janko, kako kaže, slaže izvrsno.

"Još davno smo se sprijateljili. Poznajemo se već godinama, ali smo uglavnom igrali one klasične podjele pozitivac/negativac, a ovo je nešto potpuno novo za obojicu i uživamo u toj novoj situaciji. Ne glumimo prvi put braću, ali ovdje smo u svakoj sceni zajedno i nadopunjavamo si rečenice, tako da je ovo bilo stvarno specifično snimanje", kazao nam je te je istaknuo i kako im je na setu općenito jako zabavno, što je pokazao i u jednom smiješnom videu koji je nedavno podijelio na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)


"Ekipa je izvrsna. Došao sam kao gost na samom kraju serije, tako da je tu vladala već uigrana ekipa kojoj je bio čisti gušt priključiti se", dodao je Janko.

S njim je na setu i njegov sin David, koji se ovaj put našao iza kamera, iako se već okušao i kao glumac, a Janko nam je ispričao kako im je raditi zajedno.

"Već smo radili u nekim projektima, u jednoj seriji David je glumio mene kao klinca, a prije koju godinu bili smo zajedno na sceni na Histrionskom ljetu. U svakoj takvoj situaciji obojica smo se trudili ponašati što profesionalnije, a svoje fore ostavili smo za kraj radnog vremena", priznao je te je istaknuo kako inače prema njemu ima tipičan roditeljski odnos iako je među njima samo 18 godina razlike. Otkrio nam je i što je sin naslijedio od njega.

"Teško mi je to suditi, imamo nekih sličnosti i dijelimo neke mane i vrline, ali mislim da nisam objektivan kad je o tome riječ", kazao je, a očito je i da je David slika i prilika svog tate, koji s razlogom godinama slovi za miljenika žena. Janko nam je priznao i što mislio o toj tituli.

"Na neki mi način laska, ali se stvarno ne zanosim s tim povremenim etiketama jer sam sebe ne vidim u tom svjetlu", kaže Janko koji svoj ljubavni život vrlo uspješno skriva od javnosti, a otkrio nam je i kako mu, kao poznatom glumcu, to uspijeva .

"Mediji nisu više onako nasrtljivi kao ranih dvijetisućitih. Danas uglavnom informacije crpe s društvenih mreža i tu onda stvari više-manje ovise o onome što sam želiš naznačiti o svom životu", smatra Janko, koji tek povremeno na društvenim mrežama dijeli fotke sa svojom djevojkom.

U slobodno vrijeme, kojeg zbog pandemije ima više nego ikad prije, uživa u, kako kaže, klasičnim stvarima.

"Priroda, kuhanje, čitanje, filmovi, serije i druženje s prijateljima. Prije korone u toj su rubrici bila i putovanja", neki su od hobija kojima se pohvalio, a priznao nam je i da uživa u bicikliranju i planinarenju te da tako, uz tek povremeno vježbanje, ostaje u top-formi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +5 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Nekad i sad Chandler zabrinuo otužnom pojavom, a svi komentiraju i nekad zgodnog Joeyja, evo koliko je ostalo od imidža velikog zavodnika!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene