Kakva ekipa!

Janko Popović Volarić razveselio žene jednom fotografijom, a tu je i lijepa vijest: ''A vi bi terase?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janko Popović Volarić najavio je na Instagramu da će se u seriji Nove TV "Dar Mar" pojaviti njegov kolega Momčilo Otašević, koji je miljenik žena baš kao i on sam.

Janko Popović Volarić oduševio je gledatelje serije "Dar Mar" pozirajući s miljenikom žena Momčilom Otaševićem i Milanom Štrljićem

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević podijelio dojmove Momčilo Otašević ne skriva koliko je uživao u dobro poznatom društvu: "Bilo je jako zabavno i opušteno, super sam se proveo!"

"Vi bi terase?!?!", napisao je duhoviti glumac uz fotografiju na kojoj je s kolegama u policijskoj uniformi. Njegove pratitelje razveselila je vijest da će se uz naočitog Janka i Momčilo pojaviti u popularnoj humorističnoj seriji Nove TV, a svidio im se i njihov imidž, odnosno brkovi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

"Znači, stiže pojačanje", "Odlični glumci", "Ni prepoznao", "Jedva čekam da dođete, Janko Popović Volarić i Momčilo Otašević", "Što je muškarac bez brka opasnog, vlast u rukama...", "Originalan", "Janko, najzgodniji hrvatski glumac", "Divna ekipa", "Tebe, a ne terase", "Najbolji glumci još od 'Kud puklo da puklo'", komentirali su se.

Fotografiju je komentirao i poznati hrvatski kuhar Mate Janković. "Kakvi oprašivači", našalio se. "Mrkli", odgovorio mu je Janko. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene