U novoj epzodi serijala Fakap svoje najsramotnije životne tenutke s Idom Prester i Mijom Kovačić podijelio je jedan od omiljenih domaćih glumaca Janko Popović Volarić.

Galerija


Poslije brojnih domaćih zvijezda došao je red i na Janka Popovića Volarića da s Idom Prester i Mijom Kovačić u serijalu ''Fakap'' podijeli svoje najsramotnije životne trenutke.

Vezani članci Mia Kovačić, Franka Batelić i Ida Prester Franka se prisjetila trenutka kada je Ćorluku uhvatila u laži: "Bio je jedan videić koji je kružio po internetu!'' Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!''

Jedan od najomiljenijih domaćih glumaca tako se raspričao o jednom fakapu za koji mu, kako je rekao, nitko ne vjeruje, a njemu se dogodio.

''Kad se pojavila polugola djevojka, shvatio sam da sam na potpuno pogrešnom mjestu'', samo je dio priče koju svakako morate pogledati u videu jer spominje se tu račun od 1350 eura, dok je Janko imao samo 50 u džepu, a bojao se i da će dobiti batina.

Slijedi tu i nevjerojatna priča o trenutku kad je Janko sjeo na puža pa je tako morao hodati kroz centar Zagreba.

''Možete misliti kako je to izgledalo, ko da sam se malo us*o'', priznao je.

Podijelio je Janko i svoj fakap sa snimanja ''Plesa sa zvijezdama'', ispričao kako se našao u situaciji da je djevojci koja mu se sviđala pokazao golu stražnjicu, a prisjetio se i kako je izgledao njegov prvi poljubac.

Sve to i još više pogledajte u našem videu!

Vjerujte nam, dobro ćete se zabaviti i nasmijati!