Janko Popović Volarić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s brkovima i bradom, što se baš nekima i nije pretjerano svidjelo.

Galerija


Glumac Janko Popović Volarić na Instagramu je pokazao svoj novi imidž, ali na radost njegovih obožavateljica samo privremen zbog jedne od njegovih novih glumačkih uloga.

Vezani članci Janko Popović Volarić - 4 Janko Popović Volarić razveselio žene jednom fotografijom, a tu je i lijepa vijest: ''A vi bi terase?'' Janko Popović Volarić - 5 Domaći miljenik žena rijetko pozira s djevojkom, no kada to učini, uvijek je originalno, ovim fotkama sve je nasmijao

Janko je podijelio fotografiju na kojoj pozira s brkovima i bradom na licu i novom frizurom, a uz nju je napisao i prigodnu objavu.

"Kada mudrost izvire iz pogleda i obasja zajednicu", našalio se Janko.

Time je mnoge nasmijao, ali većini se takav nije baš svidio.

"Mrk čovjek", "Užas", "Hvala bogu da takvi brci nisu u modi! Izgledaš kao moj tata, samo njega nitko nije mogao nadmašiti u brkovima", "Kakvi su to brci? Prošao studeni", "Ne brkovi", "Janko ti si kralj i precool","Ajoj, što je ovo", Što je muškarac bez brkova", dio je komentara koje je dobio.

Prije godinu dana svojom je pojavom plašio sve oko sebe i nije se prepoznao u ogledalu, a sada nitko ne vjeruje da je to on

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije