Janko Popović Volarić na svojem je Instagramu objavio fotografiju sa sinom Davidom uz koju je otkrio i da zajedno rade.

Galerija


Glumac Janko Popović Volarić (41) razveselio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijama na kojima pozira sa svojim sinom Davidom (22).

Vezani članci Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 1 Oni su sigurno najneobičniji policajci koje ste ikad vidjeli: Dino i Nino stižu u Dizmovo i napravit će dar mar! Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić: ''Kad se pojavila polugola djevojka, shvatio sam da sam na potpuno pogrešnom mjestu''

"Obiteljska manufaktura. Sin tonac, tata igralec", napisao je glumac pored prve zajedničke fotke, čime je otkrio da on i sin rade skupa.

David je pozirao s mikrofonom i slušalicama, dok Janko nosi policijsku uniformu koja je odala da je fotka nastala na setu popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

"...i jedna ozbiljna. Reda mora biti!", napisao je uz njihovu drugu zajedničku fotografiju koja je također snimljena na istom mjestu.

Fotke sa sinom oduševile su Jankove pratitelje koji se nisu mogli načuditi njihovoj sličnosti.

"Ko dva brata", "Sav si na maloga", "Sve se dičim što na tatu sličim", pisali su mu u komentarima, a objave su skupile i više od tri tisuće lajkova.

Podsjetimo, Janko je Davida dobio kada mu je bilo samo 18 godina, a zbog očinstva je gotovo preko noći morao odrasti.

"U tih devet mjeseci moraš se naučiti biti odgovorna osoba, ali stvarno je to dosta lijepo ispalo. Imam velikog sina koji je prepametan i prefin", pohvalio se ponosni tata jednom prilikom za showbuzz.hr.

Glumac svaki slobodni trenutak provodi sa sinom, a čini se da miljenik Hrvatica ima i dostojnog nasljednika.

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu

Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla