istaknula duge noge

Dok joj suprug ima pune ruke posla, ona nije gubila vrijeme te je zablistala u svom najizazovnijem izdanju dosad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber trenutačno je u Atlanti sa suprugom Justinom, gdje je on održao i koncert, a ona nije gubila vrijeme te je zablistala u najizazovnijem izdanju dosad.

Manekenka Hailey Bieber zadivila je sve modnim odabirom ovoga vikenda, a svi komentiraju kako se na Instagramu ovoga puta pojavila u svom najizazovnijem izdanju dosad. 24-godišnja Hailey pozirala je u minijaturnom bijelom topiću te šljokičastoj Prada suknjici koja je naglasak stavila na njezinim dugim nogama.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Stil je upotpunila debelom jaknom i štiklama, a o svemu se na društvenim mrežama pohvalila njezina stilistica Maeve Reilly. Manekenka je inače trenutačno sa suprugom Justinom Bieberom u Atlanti, gdje je on održao koncert tijekom jednog sportskog događaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Manekenka je nedavno u jednom intervjuu priznala da joj se bilo teško nositi s tolikom mjedijskom pažnjom te je rekla da se htjela sakriti od svega te nije htjela da joj se ljudi petljaju u život. Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred nešto više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene