Hailey Bieber obično nosi odjeću koja više otkriva nego skriva, a zadnji put kad se pojavila s mužem Justinom Bieberom nosila je seksi pripijenu haljinu.

Galerija


Manekenka Hailey Bieber (23) po seksi odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljuju u javnosti, ali i na fotografijama na svom Instagramu. 

Vezani članci Hailey i Justin Bieber - 3 Njemu hladno, ona stavila grudi na izvol'te: U uskoj haljini opovrgnula glasine o trudnoći Hailey Bieber - 2 Trudna ili samo nezgodan odabir odjeće? Uvijek plijeni pažnju utreniranim tijelom, a sada se šuška o sretnoj vijesti

Supruga pjevača Justina Biebera (26) iznenadila je u srijedu u širokoj trenirci i tenisicama koje je uskladila s crnom zaštitnom maskom za lice. Hailey je izgledala gotovo neprepoznatljivo dok je šetala s prijateljicom po West Hollywoodu. 

Naime, inače često hoda u odjeći koja više otkriva nego skriva, a pri posljednjem pojavljivanju u javnosti s Justinom nosila je crnu, kožnu, pripijenu haljinu. U prvom planu je bio njezin bujni dekolte za koji nije bio potreban grudnjak uz tako uski kroj.

Inače, u rujnu su strani mediji šuškali da je Hailey trudna jer se pojavila sportskom izdanju u kojem se istaknuo njen malo veći trbuh. No dio javnosti je komentirao da je očito pojela nešto i napuhnula se kao i svi ljudi. U uskoj haljini je sada pokazala da je njen trbuh i dalje ravan.

U mladosti je bila na listama najvećih seks-simbola, a predivna je i u 75. godini - privlači i ljepotom i karizmom!