Hailey Bieber iznenadila je neobičnom odjevnom kombinacijom nakon izlaska iz teretane.

Galerija


Prije nekoliko mjeseci se šuškalo da je 24-godišnja Hailey Bieber trudna, no svakim izlaskom iz kuće i fotografijom na Instagramu ona dokazuje da to nije istina. 

Vezani članci Hailey Bieber - 3 Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila... Hailey i Justin Bieber - 3 Njemu hladno, ona stavila grudi na izvol'te: U uskoj haljini opovrgnula glasine o trudnoći

Supruga Justina Biebera (26) viđena je u petak kako izlazi iz teretane u Los Angelesu. Hailey je imala zanimljivu odjevnu kombinaciju na sebi nakon pilatesa na kojem je bila s prijateljicom. 

Naime, manekenka je obukla crnu majicu s dugim rukavima koju je uskladila s vrućim hlačicama i zaštitnom maskom na licu. No najčudniji dio njenog izdanja su bile šlape s krznom koje je nosila na crne čarape. 

Inače, Hailey je nedavno proslavila 24. rođendan. Na svom Instagramu podijelila je fotografije sa svoje skromne proslave, na kojoj je ipak zablistala u haljini s prorezom koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka pa se njezin dekolte našao u prvom planu. Hailey je blistala od sreće, a odoljeti joj nije mogao ni dvije godine stariji suprug koji ju nije ispuštao iz ruku.

Fotografije Brada Pitta za koje bismo radije da ih nismo vidjeli: Miljenik žena je dosta eksperimentirao s imidžem