Hailey Bieber je povodom svog rođendan zablistala u haljini s prorezom ispod koje nije nosila grudnjak, a kreacijom se pohvalila na društvenim mrežama.

Galerija


Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Hailey Bieber i supruga pjevača Justina Biebera proslavila je 24. rođendan, a za svoj je dan odabrala i posebnu kreaciju.

Vezani članci Hailey i Justin Bieber - 3 Njemu hladno, ona stavila grudi na izvol'te: U uskoj haljini opovrgnula glasine o trudnoći Hailey Bieber - 2 Trudna ili samo nezgodan odabir odjeće? Uvijek plijeni pažnju utreniranim tijelom, a sada se šuška o sretnoj vijesti

Na svom Instagramu podijelila je fotografije sa svoje skromne proslave, na kojoj je ipak zablistala u haljini s prorezom koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka pa se njezin dekolte našao u prvom planu. Hailey je blistala od sreće, a odoljeti joj nije mogao ni dvije godine stariji suprug koji ju nije ispuštao iz ruku.

"Osjećam se toliko zahvalno. Hvala svima na ljubavi i lijepim porukama", napisala je uz objavljene fotografije.

"Predivna si", "Najljepša na svijetu", "Wow, wow, wow, ova haljina je sve", "Ti si za mene anđeo", "Blistaš izvana i iznutra", samo su neki komplimenti koje je dobila uz tisuće čestitaka od obožavatelja sa svih strana svijeta.

Justin je pokazao svoju romantičnu stranu i lijepom čestitkom oborio sve s nogu.

"Moj dom je tamo gdje si ti. Ti si moje sigurno mjesto. Potpuno sam opsjednut s tobom i s time tko si ti, moj najveći san je ostariti s tobom. Ne mogu vjerovati da si zauvijek moja. Sretan ti rođedan, dušo", poručio joj je putem društvenim mreža.

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu