Otkrila djelić atmosfere

Dvaput su se vjenčali, a ljepša polovica popularnog para sada je pokazala nikad objavljenu fotku s raskošne ceremonije

Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hailey Bieber je na Instagramu objavila novu fotografiju sa svadbenog slavlja nakon crkvenog vjenčanja Justinom.

Supruga pjevača Justina Biebera (26), manekenka Hailey (24), objavila je novu fotografiju s njihovog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

U svojim storyjima na Instagramu ispunjavala je želje obožavatelja koji su zatražili fotku s vjenčanja koju još nisu vidjeli, a ona je podijelila jednu na kojoj Justin na plesnom podiju otvara šampanjac i polijeva sve oko sebe.

Crno-bijela fotka snimljena je na svadbenom prijemu nakon što su drugi put u godinu dana izmijenili bračne zavjete.

Naime, Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred nešto više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Mladenka, koja je prije udaje nosila poznato prezime Baldwin, je tijekom večeri izmijenila čak tri vjenčanice, a posebnu je pažnju privukao njezin golemi veo na kojem je bilo ispisano "Dok nas smrt ne rastavi".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene