Hailey Bieber je na Instagramu objavila novu fotografiju sa svadbenog slavlja nakon crkvenog vjenčanja Justinom.

Galerija


Supruga pjevača Justina Biebera (26), manekenka Hailey (24), objavila je novu fotografiju s njihovog vjenčanja.

Vezani članci Hailey i Justin Bieber U haljini koja ne dopušta nošenje grudnjaka odoljeti joj nije mogao ni suprug, nije ju ispuštao iz zagrljaja Hailey Bieber - 3 Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila...

U svojim storyjima na Instagramu ispunjavala je želje obožavatelja koji su zatražili fotku s vjenčanja koju još nisu vidjeli, a ona je podijelila jednu na kojoj Justin na plesnom podiju otvara šampanjac i polijeva sve oko sebe.

Crno-bijela fotka snimljena je na svadbenom prijemu nakon što su drugi put u godinu dana izmijenili bračne zavjete.

Naime, Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred nešto više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

Mladenka, koja je prije udaje nosila poznato prezime Baldwin, je tijekom večeri izmijenila čak tri vjenčanice, a posebnu je pažnju privukao njezin golemi veo na kojem je bilo ispisano "Dok nas smrt ne rastavi".

Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"