Svejedno je uhvatili

Toliko je sakrila lice da je jedva i sama vidjela kuda hoda, prepoznali su je jedino fotografi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber paparazzi su uhvatili nakon ručka s njezinom menadžericom, a sakrila se ispod maske za lice i velikih bijelih naočala.

Manekenka Hailey Bieber inače je poznata po tome da ne voli ulaziti u rasprave s paparazzima i ne voli da ju prate svugdje, a na posljednjim se fotkama toliko zakamuflirala da je pravo čudo kako su uopće shvatili da je to ona.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

24-godišnja supruga Justina Biebera u Hollywoodu je bila na ručku u jednom luksuznom hotelu, a ondje se pojavila u širokoj prevelikoj majici, dok je preko lica imala masku i sunčane naoale ispod kojih se nije moglo pretpostavit o kome se tu točno radi. Stil je dodatno začinila bijelim šeširićem, a bila je u drušgvu svoje menadžerice Annie Major, koja ju je vjerojatno i razotkrila.

Popularna manekenka nikada ne razočara svojim stilovima, a koliko god ležerno izdanje bilo, uvijek se trudi biti u korak sa svjetskim trendovima.

Hailey i Justin Bieber vjenčali su se 2018. godine na tajnoj ceremoniji u New Yorku, a manekenka je nedavno otvorila dušu te je priznala koliko joj je bilo teško nositi se s tolikom medijskom pažnjom. Ispričala je kako se htjela sakriti od svega te nije htjela da joj se ljudi petljaju u život.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene