Georgina Rodriguez redovito krasi naslovnice svjetskih časopisa, a ovoga puta pozirala je u kaputu, no ispod njega nije imala gotovo ništa.

Galerija


Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, 26-godišnja Georgina Rodriguez, pažnju plijeni poziranjem za naslovnice brojnih svjetskih časopisa, ali i za svoje profile na društvenim mrežama, gdje redovito golica maštu svojih obožavatelja.

Vezani članci Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina objavila još jednu seksi fotku u nizu, ali svi pričaju samo o njezinom stopalu

Ništa drugačije nije bilo ni u posljednjoj objavi, kada se pohvalila da se našla na naslovnici španjolskog časopisa Mujerhoy. Detalje sa snimanja objavila je i na svom Instagramu, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Na račun fotki dobila je stotine komplimenata na svoj račun, a na jednoj fotografiji svi su primijetili kako osim kaputa i tenisica na sebi nema više ništa, pa ni gaćice, dok joj se grudnjak samo nazirao. Fotku je komentirao i njezin zaručnik, koji joj je u komentar ostavio emotikon srca. "Predivna si", "Izgledaš besprijekorno", "Uvijek savršena", "Spektakularna si", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih fanova.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je Cristiano Ronaldo pozitivan na koronavirus, a njegova Georgina mu je preko Instagrama slala romantične poruke te mu je govorila kako je uz njega.

Unatoč pandemiji Georgina radi punom parom, a dok ne čuva djecu kod kuće, spremno pozira fotografima kakva god prilika bila.

Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte