Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu video s ronjenja i oduševila svoje obožavatelje.

Galerija


Georgina Rodriguez maksimalno uživa na ljetnom odmoru i koristi vrijeme za morske radosti, a svojim se obožavateljima na profilu na Instagramu pohvalila da je bila na ronjenju.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina objavila obiteljsku fotku pa ukrala svu pažnju svojom zanosnom pojavom u seksi bikiniju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Zbog ove su fotografije mnogi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo zaručili: "Je li to ono što svi mislimo da je?"

26-godišnja partnerica Cristiana Ronalda objavila je video iz morskih dubina i pokazala svoje umijeće, ali i bujne obline koje su došle do izražaja u minijaturnom bijelom bikiniju. Slavni par sjajno se provodi u Francuskoj, a s njima su i djeca od koje se ne odvajaju.

"Kako si prelijepa", "Uh, moja Ariel", "Sirena iz Mediterana", "Kako se lijepo krećeš", "Kakva ljepotica", "Zna Cristiano što je dobro", neki su od komentara koje je dobila. 

Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Georgina na toj fotografiji izgleda senzaciolano u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

Izabel Kovačić pozira na moru kao prelijepa trudnica, ali ono što sve zanima vješto sakriva: "Kao da si morska vila"