Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila obiteljsku fotku sa svojim partnerom Cristianom Ronaldom i njihovom djecom, a svi se slažu da nogometaševa partnerica izgleda senzacionalno.

Galerija


Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez uživaju na plažama u odmoru od njegovih obaveza, a na posljednjoj objavi na Instagramu 26-godišnja ljepotica je pokazala svoje raskošne obline.

Vezani članci Georgina Rodriguez Minijaturni bikini jedva joj je obuzdao očaravajuće obline na koje je ponosan i njezin slavni zaručnik Georgina Rodriguez Odmorila se od golišavih objava pa sa svima podijelila malo drugačiju fotku s luksuzne jahte

Georgina je objavila obiteljsku fotografiju na plaži na kojoj je par pozirao s djecom, a upravo ona je svojom pojavom ukrala pažnju. Tamnoplavi bikini otkrio je njezine zamamne obline, a Ronaldo je pokazao savršeno tonirano tijelo. Mnogi obožavatelji poručili su im kako su najljepši par ikada.

Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Georgina na toj fotografiji izgleda senzacionalno u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"