Ivana Rodriguez je četiri godine starija sestra od Georgine Rodriguez.

Galerija


Georgina Rodriguez (26) proslavila se kada je postala djevojka, a potom i zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (33), a manje je poznato da ima jednako atraktivnu sestru. 

Vezani članci Georgina Rodriguez Najvatrenije izdanje Ronaldove Georgine dosad? Ovaj video već su pogledali i komentirali milijuni ljudi! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom

Riječ je o četiri godine starijoj Ivani Rodriguez koja nije svjetski poznata kao Georgina koju prati 21 milijun ljudi na Instagramu, no i ona ima zavidan broj obožavatelja. Njezine objave prati 270.000 ljudi. 

Ivana voli baš kao i njezina mlađa sestra dijeliti atraktivne fotografije, a nekima je čak u toplesu. Često mijenja imidž, odnosno frizure za razliku od Georgine i ponekad ju je teško prepoznati, ali svaka joj odlično stoji. 

Djevojke nalikuju jedna drugoj, a Ivana često dijeli fotografije sestre na koju je ponosna. Osim toga na puno njezinih je objava njen dečko. 

Seksi kupaći kostim s tangama otkrio je svu raskoš njezinih oblina, ali i jednu sitnicu koju na Instagramu skriva!

Nova fotografija 54-godišnje ljepotice u bikiniju bez teksta je ostavila i njezine upola mlađe kolegice, a lajkaju je milijuni!