Georgina Rodriguez je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu u Veneciji kada se pojavila u svilenkastoj ružičastoj haljini koja je otkrila njezine duge noge.

Galerija


Partnerica Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, na filmskom festivalu u Veneciji je u četvrtak zasjenila sve svojim modnim odabirom.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se pohvalila snimkom s ronjenja, a obline nisu mogle proći nezapaženo: "Zna Cristiano što je dobro" Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Zbog ove su fotografije mnogi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo zaručili: "Je li to ono što svi mislimo da je?"

26-godišnja manekenka se na crvenom tepihu pojavila u svilenkastoj ružičastoj haljini s velikim prorezom zbog kojeg je umalo riskirala da otkrije i više nego što je htjela. Rodriguez je imala i masku za lice koju je iskombinirala s haljinom, no nije se previše trudila staviti je dok su je fotografirali sa svih strana.

Georgina i Cristiano su cijeloga ljeta izazivali ljubomoru obožavatelja fotkama s njegove luksuzne jahte, a s obitelji su uživali na plažama u svakom slobodnom trenutku.

Lijepa Georgina je nedavno ponovno pokrenula glasine o zarukama s Cristianom nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?

 

 Staklo je počelo pucati, Neda i Marina ne štede glasnice u TLZP glazbenom izazovu!