Georgina Rodriguez je, prema mišljenju mnogih pratitelja, pretjerala s fotošopom fotografije.

Galerija


Georgina Rodriguez (26) pohvalila se novim modnim snimanjem i pozirala tijekom priprema, a vjerojatno nije ni zamišljala da će nešto potpuno drugo zaokupiti njezine pratitelje na Instagramu. 

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Naime, zaručnica Cristiana Ronalda (33) objavila je fotografiju kako sjedi u bikiniju dok ju vizažist šminka. "Radni dan", napisala je Georgina. 

No ni njezin bujni dekolte ni preplanulo tijelo u seksi badiću nisu privukli toliko pozornosti koliko njezino lijevo stopalo. Postalo je glavna tema među njezinih 21 milijuna pratitelja, a mnogi su joj se narugali i rekli da je to rezultat Georgininih uređivanja fotografija jer stopalo izgleda jako izduženo i veliko. 

"Koji broj nosiš na lijevom stopalu? 48?", "A to divovsko stopalo? Previše fotošopa?", "Pogledaj to stopalo", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu s lijevom nogom?", komentirali su pratitelji i mnogi se nasmijali tom gafu. 

No Georgina je svejedno dobila brojne komplimente da je predivna i slično, a i više od dva milijuna lajkova na fotografiju. 

Lejla Filipović uskočila u badić i istaknula savršeno tijelo u 44. godini, njezinu pojavu komentirala i Nina Badrić