Georgina Rodriguez je, prema mišljenju mnogih pratitelja, pretjerala s fotošopom fotografije.

Galerija


Georgina Rodriguez (26) pohvalila se novim modnim snimanjem i pozirala tijekom priprema, a vjerojatno nije ni zamišljala da će nešto potpuno drugo zaokupiti njezine pratitelje na Instagramu. 

Vezani članci Georgina Rodriguez Minijaturni bikini jedva joj je obuzdao očaravajuće obline na koje je ponosan i njezin slavni zaručnik Georgina Rodriguez Odmorila se od golišavih objava pa sa svima podijelila malo drugačiju fotku s luksuzne jahte

Naime, zaručnica Cristiana Ronalda (33) objavila je fotografiju kako sjedi u bikiniju dok ju vizažist šminka. "Radni dan", napisala je Georgina. 

No ni njezin bujni dekolte ni preplanulo tijelo u seksi badiću nisu privukli toliko pozornosti koliko njezino lijevo stopalo. Postalo je glavna tema među njezinih 21 milijuna pratitelja, a mnogi su joj se narugali i rekli da je to rezultat Georgininih uređivanja fotografija jer stopalo izgleda jako izduženo i veliko. 

"Koji broj nosiš na lijevom stopalu? 48?", "A to divovsko stopalo? Previše fotošopa?", "Pogledaj to stopalo", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu s lijevom nogom?", komentirali su pratitelji i mnogi se nasmijali tom gafu. 

No Georgina je svejedno dobila brojne komplimente da je predivna i slično, a i više od dva milijuna lajkova na fotografiju. 

Lejla Filipović uskočila u badić i istaknula savršeno tijelo u 44. godini, njezinu pojavu komentirala i Nina Badrić