Georgina Rodriguez pokrenula je glasine o zarukama s Cristianom Ronaldom nakon što su objavili novu zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima.

Galerija


Georgina Rodriguez ponovno je pokrenula nagađanja da su se ona i Cristiano Ronaldo zaručili, i to nakon što su oboje objavili identičnu fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju, a on joj prekriva ruku na kojoj se inače nalazi zaručnički prsten.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Ono zbog čega su njihovi pratitelji zaključili da se par zaručio je Georginin opis koji je napisala uz fotografiju, a on kratko glasi "Daaa" i uz koji je stavila emotikon crvene ruže. Bilo je to dovoljno da krenu glasna šuškanja kako je 35-godišnji Ronaldo konačno kleknuo pred svoju devet godina mlađu dragu.

"Što misliš pod time "daaa", "O moj Bože, je li ovo ono što svi mislimo da je?", "Jeste li se zaručili", "Zaruke", "Što to sada znači?", "Recite nam, moramo znati", "Brak?",  pitali su ih uzbuđeni obožavatelji.

Georgina na fotografiji izgleda senzaciolano u crvenoj uskoj haljini koja je naglasila njezine obline, a Ronaldo je pozirao s dioptrijskim naočalama s kojima ga nemamo priliku često vidjeti.

Par ovih dana uživa na idealnom odmoru kojeg provode na luksuznoj jahti ploveći u francusku rivijeru s djecom.

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja