Što vi mislite?

ANKETA: Treba li Will Smith zadržati Oscara nakon incidenta na dodjeli koji je šokirao cijeli svijet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will Smith osvojio je Oscara za najboljeg glavnog glumca za ulogu u film "King Richard", a prije toga se popeo na pozornicu kako bi opali šamar Chrisu Rocku koji se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Svečanu 94. dodjelu nagrada Oscar obilježio je incident glumca Willa Smitha koji je osvojio svoj prvi zlatni kipić, i to za glavnog glumca u filmu "King RIchard".

Pogledaj i ovo showbuzz nije joj jasno Šamar na Oscarima komentirala je i majka Willa Smitha, nije skrivala koliko je iznenađena njegovom reakcijom

Prije nego što je proglašen pobjednikom u ovoj važnoj kategoriji, Will se pred kamerama obračunao s komičarem Chrisom Rockom koji se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Naime, Rock je kao jedan od prezentera na dodjeli u šali prokomentirao kako Jada zbog obrijane glave izgleda kao G.I. Jane, nakon čega je Smith ustao iz publike i popeo se na pozornicu kako bi Rocku opalio šamar. "Nemoj spominjati ime moje žene", ljutito je povikao Will Chrisu kada se vratio na svoje mjesto.

U svojem se govoru prilikom preuzimanja Oscara za najboljeg glumca, Will se ispričao Akademiji zbog ncidenta.

"Želio bih se ispričati Akademiji. Želio bih se ispričati i svim kolegama", rekao je glumac tijekom govora. "Zbog ljubavi radiš lude stvari", priznao je te istaknuo kako se samo treba na sve nasmijati i praviti da je sve u redu.

Willu je ovo bila četvrta nominacija za Oscara i prvi kipić koji je osvojio, no zbog incidenta koji je uzrokovao, mnogi sada smatraju da bi mu ga trebalo oduzeti. Što vi mislite?

Treba li Will Smith zadržati Oscara nakon incidenta?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

O svemu se kasnije oglasila i policija u Los Angelesu te su istaknuli kako Chris Rock nije prijavio Smitha za napad, no znaju sve što se dogodilo. Akademija se zasad nije izjasnila po pitanju sankcija Willu Smithu.

Brojne kolege šokirane su reakcijom Willa Smitha, a ističu kako nasilje nikada nije dokaz ljubavi. Komentari na račun incidenta ne prestaju, a društvene mreže prepune su reakcija na Smithov potez.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: Profimedia) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) +0 Elsa Hosk (Foto: AFP) Celebrity Jedna traka kojom je prekrila grudi odaje sav napor koji je uložila da bi imala ovako isklesano tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene