Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drugi nastavak treće sezone Supertalenta otkriva nove natjecatelje koji su na kazališnim pozornicama ispred žirija i publike došli predstaviti svoj talent.


Gledatelji imaju priliku vidjeti glumce, glazbenike, predstavnike borilačkih vještina i plesnih skupina, pjevače, a na kazališne daske stat će prvi puta i jedna frizerka.

Vezani članci Velebit bogat divljači - 3 Kamere stigle i na Velebit: Pogledajte prizore koje prosječni posjetitelj našeg najmlađeg nacionalnog parka ne može vidjeti Slika nije dostupna Nina joj poručila: Mogla bih te uzeti za svog frizera!

Vlatka Menges zagrebačka je frizerka koja je svoj talent šišanja i pravljenja frizura već potvrdila na brojnim međunarodnim natjecanjima, a na zagrebačkoj audiciji stala je pred Dubravka Merlića, Ninu Badrić i Enisa Bešlagića. Iako Vlatka neće baš impresionirati najstrožijeg člana žirija Merlića, ova frizerka zaslužit će svojom kreacijom Ninin kompliment: 'Šarmantna si i simpatična. Osobno mislim da si supertalent i mogla bih te uzeti za svog frizera.' Ova talentirana frizerka ima vlastiti frizerski salon i inače je u upravnom odboru Saveza hrvatskih frizera. Prijavila se na Supertalent kako bi skrenula pozornost na problematiku Saveza. Naime, od grada je savez dobio derutni prostor koji žele pretvoriti u centar za natjecanja i treninge. Želja joj je pokazati kako u kratkom vremenu može napraviti frizure koje inače zahtijevaju dva do tri sata rada.

Zanimljivom koreografijom predstavit će se i skupina 'Delta force' koja se bavi borilačkim vještinama. Alen, David i Adnan imaju trinaest godina, time se bave već pet godina, a iza sebe imaju brojna takmičenja te osvojene medalje i pehare. Na Supertalent su se prijavili kako bi pokazali sebe u najboljem svjetlu. Cilj im je da doguraju što dalje, a sudeći po reakcijama članova žirija čini se da je ispred njih svijetla budućnost. Dubravko Merlić je opisao njihov nastup riječima: 'Usmjereni ste na ono što radite. Savršen izbor glazbe i cijela dramaturgija je u jednom „dahu“ . Savršeno.'

Ples s hula hoopom izvest će Marko Kalc iz Rijeke, ali i Kristijan Kardum iz Zagreba koji se na Supertalent prijavio ponukan supruginim natjecanjem u prošloj sezoni talent showa. 'Hoopam kad god stignem, no pretežno kod kuće jer je muzika neizostavan dio. Što se budućnosti tiče ne gledam tako daleko, ali mi se nekad čini da mi je život prekratak za sve što se može naučiti. Obožavam ples s hula hoopom, obožavam trenutak kad se ful isključim, kad me ponese muzika, a u glavi sve nestane.' Ono što je očito je činjenica da oboje supružnika dijele veliku strast prema plesu s hula hoopom, a hoće li Kristijan biti bolji od supruge Eve koju smo gledali i u polufinalnim emisijama uživo vidjet ćemo već ove nedjelje.

Mirsad Bečirović je slijep od svoje dvadesetičetvrte godine, sada ima 36 godina i bavi se taekwandoom i judom. 'Dogurao sam do crvenog pojasa, a onda je gubitak vida promijenio sve. Morao sam ponovno učiti hodati, jesti, piti, jer sam izgubio koordinaciju. Bio sam na životnom dnu, ali sam se odlučio boriti i krenuti ispočetka.' - kaže Mirsad kojemu je osim nastupa na Supertalentu velika želja jednom nastupiti i na paraolimpijskim igrama.

Sa svojom autorskom rap pjesmom predstavit će se osamnaestogodišnji Dario Gvozdenović iz Ogulina, upoznat ćemo i glas devetnaestogodišnje Suzane Baltić, te vidjeti zanimljivu koreografiju plesne skupine 'RIS'.

Ova skupina postoji tek nekoliko godina, a njena voditeljica je poznata plesačica Ivona Brnelić. Članice su djevojke između 14 i 18 godina. Koreografiju im slažu različiti plesači iz raznih plesnih skupina. Do sada su nastupale na manjim natjecanjima i zadovoljne su rezultatima, a nastup na Supertalentu bit će im prvo veće natjecanje. Na audiciji je sudjelovalo sedam članica skupine, a nakon nastupa Nina nije krila oduševljenje: 'Odlične ste. Plešete genijalno. Nastup je vrhunski. Jedva čekam da vas vidim u polufinalu.'. Zanimljivu koreografiju u idućem Supertalentu pokazat će i skupina 'Freestylers with atitude', zatim klub 'Capoeira amazonas' te brojni drugi talentirani natjecatelji.