Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Antonio Tkalec je rođen u Nedeljancu, selu pokraj Varaždina. Ima 28 godina. Varaždinski je pjevač, skladatelj i kantautor duhovne i svjetovne glazbe.


Samouki je glazbenik, svira gitaru, klavijature, udaraljke, bubnjeve, gotovo sve instrumente osim puhačkih. Sa sedam godina postao je član duhovnog pjevačkog društva 'Tin' iz Nedeljanca i sudjelovao na mnogim humanitarnim događanjima duž cijele Hrvatske.

Vezani članci Maja Šuput Počele audicije za novu sezonu Supertalenta, Šuput mjesec dana nakon poroda sjela za sudački stol! In Magazin: Mladi harmonikaš Stjepan Magdić - 10 Upoznajte Stjepana, glazbeno čudo od djeteta! Tek mu je 14 godina, a talent koji ima je ogroman

Pjesme duhovnog karaktera počeo je pisati još sa 16 godina te je većina njih dosad izvođena na mnogim hrvatskim festivalima duhovne glazbe (Krapinafest, Bonofest, Krapinafest, Marijafes i mnoga druga zbivanja ).

2000.g. snimio je svoj prvi duhovni album, sa svojim tadašnjim duhovnim bendom 'Pro Vobis'. Osim što se bavi glazbom bio je član američko-nizozemske glazbeno-kazališne skupine 'Cosmo Entertaiment'.

S njima je putovao na velikoj turneji, nastupajući u jednoj od glavnih uloga u kazališnoj verziji mjuzikla 'Moulin Rogue'.

Najveću podršku u životu i svom radu ima od strane svoje obitelji i svoje najbolje i najvjernije prijateljice Agneze Levanić, koja mu je ujedno i menađerica te zajedno surađuju na svim glazbenim projektima.