Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Japanu slatko znači seksi, a većini japaskih muškaraca ideal seksualnog uzbuđenja su maloljetne školarke. Pedofilija je ovoj zemlji vrlo širok pojam, a vidljiva je najviše u mangama. Mange i anime tj. crtane video verzije slatkih dječaka i djevojaka s velikim okruglim očima, često su izvor najvećih perverzija i nasilja koje um može zamisliti.


Mange se dijele na mnoge podvrste, no najkontroverznije su porno mange. Upravo su one plodno tlo takozvanog japanskog lolita kompleksa. Čitatelji i gledatelji doslovce uvjetuju crtačima što žele gledati. U konkretnom slučaju, iako se u stripu radi o odrasloj ženi, ona će biti odjevena kao mala djevojčica, jer crtači mangi moraju zadovoljiti otaku, što je japanski naziv za konzumente mangi, a u doslovnom prijevodu otaku znači: šmokljani.

Otaku su uglavnom asocijalci bez društvenog života, inferiorni spram drugih žena, dok svoje vrijeme provode uz kompjuter i naravno mange.

Pored mangi u Japanu se nudi cijeli spektar različitih seksualnih ispušnih ventila za otaku. Jedan od njih je i AKB 48, odnosno bend sastavljen od dvadeset djevojčica između 12 i 16 godina koje u kratkim opravicama nastupaju pred isključivo muškom publikom.

No to je samo jedan mali dio. Kako Japanci uživaju u seksu s hobotnicom i koliko su opčinjeni sado mazo pornićima i izlascima u maid caffe saznajte više u prilogu Red Carpeta.