Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je uspio dovesti i nekadašnjeg vođu Bijelog dugmeta, Gorana Bregovića pred kameru.


A vjerujte da to nije lako, budući da mu na ovim prostorima stalno nešto zamjeraju - te druži se s nacionalistom Kusturicom, a iz Sarajeva je, da nije bio u Sarajevu za vrijeme rata.

Vezani članci Slika nije dostupna Tonči Huljić: Išao sam na festivale samo kada je bilo nužno Slika nije dostupna Petar Grašo: Imidž seks simbola su mi nametnuli mediji

Romski glazbenici stalno Bregovića prozivaju da im je pokrao glazbu. Mediji izvještavaju o njegovim ljubavnicama, pa čak i o veličini njegova penisa.

Ovog je puta nastupio u Pragu sa svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode. Iako ga je glazba koju je skladao za Kusturičine filmove proslavila, danas izjavljuje kako mu se više ne da pisati za filmove jer - nema dobrih filmova, pa čak ni Kusturičinih.

Galantan, bogat sa prodanih šest milijuna ploča, izjavljuje da nikad nije padao na luksuz. Bijelo dugme danas smatra manje važnim bendom od onoga kako se prikazuje. Sad je izdao i ploču za američko tržište, a nagađa se da će možda dobiti - nominaciju za Grammy. O svemu tome, a i mnogo više u prilogu Red Carpeta...