Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikola Popović vlasnik prve hrvatske odjeće za pse i vlasnik hrvatskog jet-set psa Freaka nakon niza skandala koji su potresali njegov život pokušao je samoubojstvo.


Nakon noćnog izlaska i svađe sa svojim prijateljima odlučio se samoozlijediti nožem. 'Dogodilo se to prije mjesec dana, moje društvo i ja smo se posvađali. Ne znam kako se nož našao u mojoj blizini i ja sam se ozlijedio.', izjavio je Nikola Popović za Red Carpet. Nož je zabio do kosti i po njegovim riječima sve je bilo puno krvi.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

Ovo je njegov drugi pokušaj samoubojstva. Prije dvije godine kad je prvi put podigao ruku na sebe bio je hospitaliziran u psihijatrijskoj ustanovi Vrapče u Zagrebu.

'Tada sam se pokušao ubiti tabletama i do sada sam bio miran. Tada je razlog svemu bila nesretna ljubav. U tom trenutku nisam vidio izlaz, ali sada sam sretan što sam živ.', navodi Nikola koji je priznao da je i ovog puta razlog ljubav, ali i neke druge životne okolnoste zbog kojih je poželio doslovce nestati.