Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivana Nanut razgovarala je s Mirelom Rupić, poznatoj po vezi i trudnoći s Goranom Višnjićem, koja je ekskluzivno za Red Carpet progovorila o vezi s poznatim glumcem, o tome kako su se upoznali, gdje su izlazili i zašto nisu koristili zaštitu tijekom seksualnih odnosa, između ostalog.


'On je prišao tada meni i pozdravio me. Bili smo na javnom mjestu i nakon tog pozdrava ostali smo u društvu. Koljena su mi klecala, ne samo taj dan, nego danima iza toga.', započela je svoju priču o princu na bijelom konju Mirela Rupić.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda Dinastije u Red Carpetu Slika nije dostupna Brak Gorana Višnjića na aparatima

Mirela je Ivani Nanut otkrila da je Goran Višnjić bio muškarac kakvog bi svaka žena poželjela: 'Dobar je u poljupcima, to je isto bitno – ja mislim da je svakom bitno kada se neko dobro ljubi, to nije zanemariva stvar.' Možda bi zabranjena ljubav ostala tajnom da Mirela nije ostala trudna i rodila kćer Lanu Lourdes. Neki bi rekli plod ljubavi, a zlobnici ju pak nazivaju pogreškom.

Mirela je otkrila zašto nisu koristili zaštitu, što sada misli o Goranu, da li joj je ikada rekao da ju voli, između ostalog. Pogledajte cjelokupni intervju u prilogu Red Carpeta.