Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što nas je seksi rukometna zvijezda Nikola Karabatić u prošlotjednom Red Carpetu iznova podsjetio zašto žene i muškarci teže dišu kad vide njegov goli torzo na fotografijama ili malim ekranima, došao je red da upoznamo njegovog mlađeg brata Luku.


Naime, 21-ogodišnji Karabatić junior posljednje tri godine igra rukomet u francuskom Montpelleru gdje mu se ljetos pridružio i Nikola. Možda cijela ova situacija i ne bi bila neuobičajena da Luka do nedavno nije imao potpuno drukčiji životni poziv.

Vezani članci Marko Petrić (Foto: Instagram) - 7 Poznato lice: Sve omiljeniji domaći glumac vraća se na male ekrane Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Zataškavanja izlaze na vidjelo: Svijet obišla priča o ocu koji ne odustaje tražeći pravdu za sina

'Bio si prvo vrhunski tenisač i onda si se odlučio za rukomet... pa kako to da si prešao s tenisa na rukomet?', bilo je prvo pitanje koje je Fani Stipković postavila mladom Luki, a sve o mlađem Karabatiću saznajte u prilogu Red Carpeta.