Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako vam je kao djetetu bio san da vas netko zatvori u tvornicu čokolade na nekoliko dana, onda možete shvatiti okorjele partijanere kojima je upravo plaža Zrće san svih snova.


Vruća patrola Red Carpeta ne bi bila to što jest da Hana Hadžiavdagić nije posjetila Sodomu i Gomoru naše lijepe obale, Novalju, ili kako vole reći roditelji tih partijanera, 'Nevolju'.

Vezani članci Sigurna plovidba na Jadranu - 6 Bili smo u akciji s pomorskom policijom: Vozili prevelikom brzinom na samo sto metara od obale pa dobili 3000 kuna kazne Luka Šulić (Foto: Instagram) Veselje u obitelji Luke Šulića – stigla je kćerkica Hana: "Jako sam ponosan, jedva čekam primiti ju..."

Kaže Hanči da klub Aquarius ima definitivno najbolji after beach party, a valjda ona zna, ipak je poznata po ludovanju i skandalima s istoimene plaže.

>> VIDEO: Hana u zadnji tren odustala od bungee-skoka

>> Hana zaposlila Marija Leovca kao svog batlera

Toliko smijeha, golih tijela i alkohola u potocima postoji još samo na Ibizi, a Hana nam se u 'Nevolji' zibala uz ritam poznatog DJ-a Fede La Granda, pa da vidimo jel' i ovog ljeta upala u koju topless lezbo nevolju.